Hazánkban szinte minden községben évente egyszer van lehetőség kitenni a leselejtezett bútorokat, lomokat, amikre már nincs szükségünk. Persze vannak olyan esetek, amikor nem tudjuk megvárni azt az évi egy napot.

Ilyen eset lehet például, ha öröklünk egy házat vagy lakást, amit vagy eladunk, vagy odaköltözünk, de az ingóságok nagy részét nem tudjuk, esetleg nem akarjuk megtartani. De előfordulhat, hogy éppen felújítunk, és a régi bútoroktól vagy a törmeléktől szeretnénk megszabadulni.

Sokan bérelnek konténert, de ha nagyon sok a lom vagy a sitt, érdemes más megoldást keresni. Egy bizonyos méret felett olcsóbban jövünk ki, ha költöztető céget bérelünk, és elszállíttatjuk a feleslegessé vált holminkat, mintha konténert bérelünk. Persze sokakban merül fel a kérdés, hogy egy költöztető cég mit kezd a szemetünkkel, mivel alapvetően nem ez a profiljuk.

Ha az S Transzportot bízzuk meg, nem kell aggódnunk, hogy esetleg az út mellé kerül a cuccunk, mert teljesen legálisan szállítják el és teszik le.

Hova szállítja a megunt bútorainkat az S Transport?

Sokak számára okoz meglepetést, ha egy költöztető cég a lomtalanításban is tud segíteni. Pedig számos cég, így az S Transport honlapján is megtalálható ez a szoláltatás. Ráadásul az S Transport esetében pontos árakat is találunk erre vonatkozóan, és az elszállítandó tárgyakról is kapunk felvilágosítást.

Lehet szó törmelékről vagy sittről, de akár bútorról is. Ha speciális hulladékról van szó, szállítás előtt mindenképp egyeztessünk a céggel, hogy valóban elszállítják-e, mert egyes hulladékok speciális engedélyhez kötöttek, akár szállítás, akár lerakás tekintetében.

A régi, leselejtezett bútorok elszállítása is szerepel a cég profiljában. Ha használható bútorokról van szó, rászoruló családoknak fogják elszállítani, így nem csak megszabadulunk a felesleges holminktól, de még segítünk is velük másoknak, hiszen attól, hogy nekünk nincs rá szükségünk, más még fogja tudni használni.

Persze előfordulhat, hogy már annyira régi, hogy inkább kidobásra van ítélve, ilyen esetben a cég legális lerakóba fogja vinni.