Klasszikus Kezelések

Oldalunk nem nyújt semmilyen kezelést és/vagy szolgáltatást, csupán tájékoztató jelleggel oszt meg információkat

Klasszikus Kezelések2020-05-28T08:01:56+00:00

Klasszikus szépészeti kezelések

HIFU Utims A1

Arcfiatalítás műtét nélkül

UltraShape

Zsíroldás sebészeti beavatkozás nélkül

Szépség és Egészség

Szépség és Egészség

A következő kezelésekről olvashat hasznos információkat a honlapon: ránccsökkentés, bőrfeszesítés, arcfiatalítás, HIFU, lifting. Ha többre kíváncsi, olvasson bele írásainkba

Szeretnék beleolvasni


3

Bőrfeszesítés

Gépi nyirokmasszázs

A gépi nyirokmasszázs tökéletes megoldást nyújt a a fogyni vágyóknak, az időhiányban szenvedőknek és a narancsbőrrel küzdőknek egyaránt. Az úgynevezett hullámmasszázs lényege ugyanis, hogy a testünkben felhalmozódó méreganyagokat és salakanyagokat segít kiüríteni, így megerősítve az immunrendszert, megmozgatva a fáradt testet és szebbé téve a bőrt.

Ez érdekel, megnézem


4

Kollagén indukciós terápia

Mezopen

Ha nem szeretnénk idősebbnek kinézni, mint valójában, vagy szeretnénk több évet is letagadni valódi korunkból, tökéletes megoldást nyújt a Mezopen kollagén terápiás eljárás. Mivel a kollagén felel a bőrünk rugalmasságáért és feszességéért, ezért olyan indukciós kezelésre van szükség, amely képes stimulálni ennek termelődését a szervezetünkben. Talán első hallásra furcsának hangzik, de erre egy apró tűket tartalmazó eszköz képes, amely a Mezopen terápia során mikrosérüléseket ejt a bőr felszínén.

Ez érdekel, megnézem

Legfrissebb szépészeti írásaink