HIFU Utims A1: arcfiatalítás műtét nélkül

Oldalunk nem nyújt semmilyen kezelést és/vagy szolgáltatást, csupán tájékoztató jelleggel oszt meg információkat

HIFU Utims A1: arcfiatalítás műtét nélkül2020-05-28T08:01:44+00:00

HIFU Utims A1: arcfiatalítás műtét nélkül

A HIFU UTIMS A1 készülékkel lenyűgöző eredményeket érhetünk el az arcfiatalításban és a bőrfeszesítésben. Ezt garantálja a professzionális készülék gyártója, a piac kiemelt úttörője, számos szabadalmaztatott fejlesztéssel, amelyeket az eredményességük miatt már más cégek is elkezdtek beépíteni saját gépeikbe.

Az arcfiatalító eszköz sokkal többet nyújt versenytársainál, mivel rendkívül precízen beállítható fókuszponttal rendelkezik, amely kulcsfontosságú az eredményes és biztonságos kezelések érdekében. Míg más készülékek esetében előfordulhat akár égési sérülés is a művelet során, addig az UTIMS A1 koncentrált, tojás alakú irányított célzása biztonságos körülmények között képes fiatalítani az arcon úgy, hogy a bőrt feszesíti, csökkentve ezzel a már kialakult ráncokat.

HIFU Utims A1: az arcfiatalító készülék alkalmazási lehetőségei

 • Arcfiatalítás gyorsan és hatékonyan
 • Non-invazív lifting
 • Bőrfeszesítés és bőrfiatalítás műtét és beavatkozás nélkül
 • Szemöldök és állkapocs emelés
 • Periorbitális és nasolabiális ránccsökkentés

További kezelések

Gépi nyirokmasszázs

Méregtelenítés és immunrendszer erősítés

Mezopen

Kollagén indukciós terápia

Ultrashape

zsírbontás és karcsusítás

A HIFU kezelés és az UTIMS A1 készülék előnyei

 • Látványosan gyors arcfiatalítás, a sebészi úton történő beavatkozás nélkülözésével
 • Precíziós fókuszpont, mellyel pontosan meghatározható a műveleti mélység
 • A transcuder (érzékelő, szenzor) teljesítménye stabil marad az egész élettartam és használat ideje alatt
 • A készülék működésének a beállításai pontosan szabályozhatók
 • Könnyű kezelés, felhasználóbarát felülettel
 • Az érzékelő 12 különböző művelethez optimalizálható
 • Lehetőség a transcuder középpont nélküli választására

Hatékonyság és biztonság egy készülékben

Az UTIMS A1 precíz kialakítása abban rejlik, hogy eredetileg orvosi felhasználásra gyártott készülékről van szó. A bőrfiatalításban alkalmazott technológia azonban képes a bőr mindhárom mélységében feszesítő kezeléseket végezni, köztük a lézeres precizitással elérhetetlen SMAS rétegben is. Emellett a felszínhez közelebbi, finom ráncok is eredményesen eltávolíthatók.

A magas frekvenciájú gép nagyobb energiával és rövid impulzusokkal gondoskodik arról, hogy kizárólag a célszöveteket célozza meg, akár a mélyebb rétegekben is, ezáltal nem okoz sérüléseket és sokkal eredményesebb, mint a konkurencia hasonló termékei.

A HIFU UTIMS A1 titka, hogy képes 4-10 MHz-es energiát fókuszálni a bőr 1,5 mm-es, 3 mm-es és 4,5 mm-es mélységeibe egyaránt. A rendkívül könnyen használható eszköz tehát igen sokoldalú, amivel elképesztően látványos eredményeket képes elérni, ezért igen közkedvelt és keresett a páciensek körében.

Hosszú távú hatás már 2-3 hónap alatt

A Bőrfeszesítő eszközt először az orvosi praxisokban használták, nagy intenzitású fókuszált ultrahanggal, mivel az általa leadott energia a szöveti hőmérsékletet 65-85 Celsius fokra képes emelni. Ezáltal célzott sejtpusztulást képes okozni ott, ahol szükséges az. Bár drasztikusnak hangzik, a folyamat képes az esztétikai kezelésekben rendkívüli eredményeket elérni. A terápia eredményeként azonnal észrevehető, feszes bőrt kapunk.

A gyógyulási folyamat ugyanis rövid időn belül lezajlik és a területen feszesebb, rugalmasabb bőrfelületet kapunk, amely több kollagént és elasztint tartalmaz, ezzel pedig tartósan fiatalossá varázsolja a bőrt. A kezelések hosszú távú hatása körülbelül 2-3 hónap alatt alakul ki, amikor is a retikuláris dermisben a fibroblast sejtek aktivitása, a stimulálás hatására megnő és rugalmas, fiatalos arcbőrt biztosít akár egy egész éven át a páciens számára.

Legfrissebb szépészeti írásaink

A HIFU UTIMS A1 készülék segítségével sebészeti beavatkozás nélkül végezhetünk arcfiatalítást gyorsan és látványosan, köszönhetően a precízen meghatározott mélységnek és a koncentrált fókuszpontoknak. A bőrfeszesítő, ultrahangos készülék stabil teljesítményt képes nyújtani, pontosan szabályozható működési beállításokkal és felhasználóbarát kezelői felülettel.

Az arcfiatalító eszköz 12 féle terápiás területhez optimalizált, akár középpont nélküli transducer típust képes kezelni. A HIFU UTIMS A1 géppel végzett folyamat során pedig látványosan fiatalos bőrfelületet kapunk, hosszú távra, kockázatok nélkül.