Gépi nyirokmasszázs: Bőrfeszesítés

Oldalunk nem nyújt semmilyen kezelést és/vagy szolgáltatást, csupán tájékoztató jelleggel oszt meg információkat

Gépi nyirokmasszázs: Bőrfeszesítés2020-05-28T08:01:32+00:00

Gépi nyirokmasszázs: Bőrfeszesítés

A gépi nyirokmasszázs tökéletes megoldást nyújt a a fogyni vágyóknak, az időhiányban szenvedőknek és a narancsbőrrel küzdőknek egyaránt. Az úgynevezett hullámmasszázs lényege ugyanis, hogy a testünkben felhalmozódó méreganyagokat és salakanyagokat segít kiüríteni, így megerősítve az immunrendszert, megmozgatva a fáradt testet és szebbé téve a bőrt.

A klinikailag igazolt gépi nyirokmasszázs bizonyítottan hatékony fájdalomcsillapító hatású, elősegíti a mikrocirkulációt, gyorsítja a szöveti regenerációt, szabályozza a nyirokfolyadék keringést és növeli a nyirokelvezetést. Emellett a nyirokmasszázs növeli a zsírszövet anyagcseréjét, anti ödémás hatású, elősegíti a bőr és kötőszövetek tápanyagcseréjét és mindemellett nyugtató is.

A nyirokmasszázs terápia előnyei

 • A hullámmasszázs egy olyan eredményes gépi nyirokmasszázs, mely az izmok tornáztatásával erősíti az erek falát, így fokozva a vérkeringést is, továbbá javítja és gyógyítja a kötőszövetek mikrocirkuláris keringését
 • A nyirokmasszázs készülék helyettünk végzi el azt az “izompumpát”, ami elkerülhetetlen az egészséges szervezetben működő vénás és nyirokkeringés számára

További kezelések

HIFU Utims A1

Arcfiatalítás műtét nélkül

Mezopen

Kollagén indukciós terápia

Ultrashape

zsírbontás és karcsusítás

A méregtelenítő kezelés alkalmazási lehetőségei

 • Mérsékli és megszünteti a narancsbőrt
 • Érrendszeri betegségek megelőzése
 • Fokozza a vérketingést
 • Kiüríti a felhalmozódott salakanyagokat
 • Javítja az egészségügyi állapotot
 • A szervezetben található kemény zsírszöveteket feloldja és lazítja
 • Hatékony az ödémás láb gyógyítására
 • Megelőzhetők vele a visszérbetegségek
 • Karbantartja az erek falait és megelőzi az érszűkületet
 • A már kialakult vérömlenyt (hematómia) megszünteti
 • Székelési gondokat is lehet mérsékelni vele

Gépi nyirokmasszázzsal a betegségek ellen

A gépi nyirokmasszázs aktiválja a nyirok keringését a nyirokutakban, amely a szövetekben lévő hulladéktermékek, salakanyagok és egyéb káros elemek összegyűjtéséért és eltávolításáért felelős. A jó nyirokkeringés és a nyirokcsomók helyes működése fontos alapeleme az erős immunrendszerünknek. A masszázs segítségével a nyirokáramlás a többszörösére növelhető, így megnő a méreganyagok felszabadulása és hatékony kiürítése a szervezetből. A nyirokmasszázst ezért nem csak esztétikai területen, hanem az orvosi szektorban is előszeretettel alkalmazzák, többek között olyan problémák esetén mint az elhízás, az onkológiai megbetegedések, a vénás elégtelenség, a végtagok zsibbadása, az idegbántalom, az artrózis vagy éppen a köszvény.

Nem csak egészségesebbé, hanem szebbé is tesz

Egyaránt jót tesz azok számára, akik az egészségesebb életre vágynak, fogyni kívánnak, keveset mozognak vagy éppen narancsbőrrel küzdenek. A szépségipar is előszeretettel alkalmazza esztétikai kezelésekre, hiszen segítségével elérhető a bőr anyagcseréjének javítása, a bőr tónikus javítása és annak regenerálása. Sikeresen alkalmazható különböző lábadozásoknál, regenerációknál és méregtelenítő kúraként is, de tökéletes kiegészítője a zsírleszívás utáni kezelésnek és a narancsbőr elleni küzdelemnek is.

A High Care Slide – Styler csúcstechnológiás nyirokmasszázs gép segítségével hullámokban masszírozhatjuk át az egész testet. Egyaránt alkalmazható hason, karon, combon, lábon, háton, vállon, illetve az egész alsó és felső testrészen is.

Legfrissebb szépészeti írásaink

Gyors megoldás, számtalan problémára

A Slide – Styler nyirokmasszázs gépet orvosi javaslat esetén vagy tapasztalt egészségügyi panaszok meglétekor is sikeresen használható. A hullámmasszázs hosszútávú, eredményes és kényelmes megoldást kínál a páciensek számára, mivel a kiváltó okokat képes megszüntetni, ezért előszeretettel alkalmazzák.

A kezelések elvégzéséhez szükség lesz tiszta pamut pólóra, hosszú cicanadrágra és váltó zoknira is