Amikor friss egy kapcsolat, akkor a randikon, együttléteken mindig a legjobb formánkat hozzuk. Csinosan felöltözünk sminkelünk, ha tervezzük, hogy össze is bújunk a párunkkal, akkor lábat borotválunk, és a legszexibb fehérneműnket vesszük fel, még ha kényelmetlen is.

Igen ám, de ha összeköltözünk, vagy már egy jó ideje együtt járunk, nem figyelünk már oda ennyire, és hajlamosak vagyunk úgymond, elhanyagolni magunkat. Ezzel persze nem arról van szó, hogy nem szeretjük a párunk, csak már nem érezzük szükségét, hogy a legjobb formánkat hozzunk.

Ha jók vagyunk szabadidő ruhában, és kicsit szőrös lábbal, akkor miért is erőlködnénk a fárasztó hétköznapokban? Ugyanakkor sok kapcsolat laposodott el már azért, mert az egyik vagy a másik fél, vagy épp mindketten belekényelmesedtek a hétköznapokba. A férfiak már nem kedveskednek annyira, a hölgyek pedig ritkábban sminkelik ki magukat, vagy fesznek fel egy csinos ruhát, esetleg egy szexi fehérneműt. Ez persze nem feltétlen baj, viszont érdemes erre azért odafigyelni, de túlzásba esni nem kell.

Sminkbe és magas sarkú cipőben takarítani, avagy ne essünk túlzásokba 

Bár erre ritkán van példa, de akadnak olyan férfiak, akik elvárják, hogy a párjuk még otthon is csinos legyen, sminkben, szép cipőben, és csinos ruhában várja haza. Ez persze sok hölgy szemében felháborító, hiszen elvárhatatlan, hogy csinosan kiöltözve végezzük a házimunkát. Ki szeretne sminkben felmosni, vagy a legszebb kisestélyiében mosogatni. Természetesen senki. Ugyanakkor érdemes odafigyelni, hogy ne hagyjuk el magunkat még akkor sem, ha már egy ideje együtt vagyunk, együtt élünk a párunkkal.

Egy szexi fehérneműt bármikor fel lehet venni, alkalomtól függetlenül, de néha a tréning nadrágot is érdemes lecserélni egy csinosabb darabra, különösen, ha el szeretnénk csábítani a párunkat, hogy ne kelljen neki férfiasságát növelő tablettákat bevenni. De az urakra is igaz, hogy a tévé előtt henyélés helyett ők is tehetnek erőfeszítéseket, hogy a párjuk jól érezze magát, hiszen valószínűbb így, hogy szívesebben tesz a kedvükre.