Mindenki a legjobb formáját szeretné mutatni az első személyes találkozás során, hiszen az első benyomáson nagyon sok minden tud múlni. Egy randevú esetében pedig igen fontos, hogy hogy nézünk ki, vagy éppen mennyire érezzük jól adott helyzetben magunkat a bőrünkben.

Ha idegesen, leizzadva, kapkodva esünk be utolsó pillanatban a randira, az nem a legjobb, főleg akkor, ha szeretnénk jó benyomást tenni a pasira.

Ahhoz, hogy egy randi a lehető legjobban süljön el, néhány dologra fontos odafigyelnünk. Ha pedig a randi jól alakul, nagy valószínűséggel lesz is folytatása!

Így készülj el álmaid randijára

A legfontosabb tanács, talán az, hogy adjunk magunknak elég időt arra, hogy kényelmesen, stresszmentesen, kapkodás nélkül össze tudjuk szedni magunkat a randira. Annál kellemetlenebb sajnos nincs, ha egy találkozóról már első alkalommal elkésünk. Álljunk neki 1-2 órával hamarabb a készülődésre, hogy mindenre maradjon időnk.

Teljesen normális, hogy izgulunk az első randi előtt. Mindenki szokott izgulni, de arra ügyelnünk kell, hogy ez normál kereteken belül tudjon maradni. A férfiakra igen rossz hatással lehet a stressz, hiszen akár potencia zavarokat is elő tud idézni, ha egy pasi nagyon ideges, vagy izgul. Ha túlságosan izgulósak vagyunk, talán a legjobb, ha már készülődés közben hallgatunk valami zenét, ami kicsit feltölt, kikapcsol, és felpörget. Felesleges előre stresszelni, de ha nagyon izgulsz vegyél készülődés előtt egy kellemes, forró fürdőt, mely valószínűleg egy kicsit meg fog majd nyugtatni.

Jó előre kigondolni, hogy milyen ruhát fogunk felvenni a randira, ehhez azonban tudnunk kell, hogy mi lesz a program, illetve érdemes megnézni azt is, hogy milyen lesz az adott napon az időjárás. Az ruhád legyen csinos, mégis kényelmes, és visszafogott, de a legfontosabb, hogy te jól érezd magad benne!

 

Bár a lányok nagy része órákon át tud készülődni a tükör előtt, érdemes szem előtt tartani azt, hogy a fiúk nem szokták értékelni az agyon sminkelt lányokat. A kevesebb néha több! Egy kis korrektor, szempillaspirál, és esetleg egy szexi szemhéjtus, és már készen is vagyunk!

Egy kellemes illat mindenkit le tud venni a lábáról, ezért ne feledkezzünk meg arról sem, hogy indulás előtt befújjuk magunkat a kedvenc parfümünkkel! Ezzel azonban legyünk egy kicsit óvatosak, hiszen egy tolakodó illat, nem mindenki számára lehet vonzó.

Próbáljunk meg lazák lenni, és nem rágörcsölni a dolgokra. Ha nem szeretnénk kínos csendet a randin, akkor próbáljunk meg utána nézni a pasinak egy kicsit, hogy megtudjuk mi az érdeklődési köre, és miket szeret. Így könnyebben fel fogunk tudni hozni olyan témákat, melyekről hosszasabban eltudunk majd beszélgetni.