Míg nagyon sokan úgy gondolják, hogy az ellenkező (vagy akár ugyanazon) nemet csak a bomba testű egyénekkel lehet lázba hozni, hírességekkel és modellekkel. Pedig ez egyáltalán nem igaz, és ez az, amit az alacsony önbecsüléssel rendelkezőknek a legnehezebb megérteni.

Párunk szemében a súlyfelesleg, a narancsbőr, a szőr, méretbeli kérdések, vagy akár az ágyban való teljesítmény nem befolyásolja a vonzóságot. Egy kölcsönös szeretetre és bizalomra épülő párkapcsolatban az impotencia sem jelenthet igazi gondot.

Mégis, ha szeretnénk egy kicsit jobban odafigyelni arra, hogy ne csak belül, de kívül is szebbek, szexibbek legyünk, pár dolgot megtehetünk a másik kedvéért. Ezek közé tartozik elsősorban, hogy a mentálhigiénénkért tegyünk, és magunkat is szebbnek lássuk, ne csak a másiknak akarjunk tetszeni.

A szexuális vonzalom fontos része, hogy higiénikusak legyünk, frissek és tiszták. Akár még együtt is beállhatunk a zuhany alá, vagy rendezhetünk egy gyertyafényes fürdőzős estét. Hiába szeretjük a párunk és nézzük el neki, ha például izzadtságszaga van, attól még mindkettőnknek jobban esik a test tiszta illata.

Szőr vagy nem szőr?!

Lehet, hogy a másiknak nincs igénye a szőrtelenítésre, attól még kedves gesztus lehet, ha legalább az intim részeinket leborotváljuk vagy legyantázzuk. Így sokkal szívesebben kényeztethetjük egymást szájjal. Ide tartozhat bármilyen apróság is még. A lábujjkörmök levágása, a bőrkeményedések lereszelése, arcbőr lekezelése.

Turbózd fel magadat az ágyban is: érdekel

Nem csak a párunknak tetszhet a tény, ha adunk magunkra, de mi is jobban érezhetjük ettől magunkat a bőrünkben.

Olykor nem árt feldobni a ruhatárunkat sem. Nem muszáj bevásárlást tartani, akár a már meglévő, esetleg régebbi cuccaink közül is válogathatunk. Felvehetünk valami csinosabbat, szexibbet a párunk kedvéért. Ha tudjuk, hogy valamit szeret, esetleg a tangát vagy a csipkés melltartót, akkor egyszer-egyszer belefér a kényelmetlen alsónemű.

Az elmaradhatatlan, legszexibb dolog pedig a bizalom és a kommunikáció. Felöltözhetünk akárhogy, csinálhatunk bármit a testünkkel, ha a párkapcsolatunkban ezek a dolgok nincsenek meg.