Nem csak a nők, de a férfiak is állandó rettegésben élnek, hogy bőrük már nem lesz olyan feszes és fiatalos mint azelőtt. Bár tény, hogy az arcfiatalítás elsősorban a nők egyik kedvenc kezelése, mégsem mondható el róla, hogy egyedül a nőket érintené az öregedési probléma.

Mindenki szeretne ugyanis örökké fiatal – vagy legalábbis fiatalos maradni. Ez pedig leginkább az arc különböző kezelésével és ápolásával érhető el, hiszen a különböző arcmimikáink felfedik azokat a megbúvó ráncokat is, amelyeket a reggeli tükörbe nézés közben észre sem vettünk magunkon, így elég egy rosszkor elkapott fénykép vagy videó felvétel, hogy porig rombolja önbecsülésünket. Szerencsére ma már rengeteg otthoni módszer, házi praktika és sok-sok arcápolási termék segíti az arcunk fiatalítását és különböző kezelések is elérhetőek, amelyek plasztikai műtétek nélkül is gyors és látványos eredményt hoznak.

Az arcfiatalítás után, akár 10 évet is letagadhatunk a korunkból

Egy arcon számtalan dolgon lehet változtatni, hogy fiatalabbnak tűnjünk. Népszerű eredményeket érhetünk el a szemöldök emeléssel, a szemkörnyéki ráncok csökkentésével, az arckontúr megemelésével, a pórusösszehúzással és az aknés hegek kezelésével is. Léteznek más, komplexebb kezelések is, mint a tokalifting, a nyak ráncok csökkentése, a nazolabiális redő eltüntetése vagy a bőr feszesítése. A teljes arc- és toka kezelések képesek olyan látványos eredményre is, amely hatására egy 45 éves nő, 35-nek fog kinézni, mindezt úgy, hogy plasztikai műtétet sem kell igénybe vennie.

Az úgynevezett HIFU Ultims 1 arcfiatalító gép segítségével, bárki számára elérhetőek ezek a kezelések, anélkül hogy kés alá kellene feküdnünk. Ezek a kezelések ma már bárki számára elérhetőek a legjobb kozmetikai szalonokban. A magas frekvencián alapuló technológia lényege, hogy fókuszpontokra koncentrálva fejti ki hatását nagy intenzitású ultrahang segítségével, amely modern, biztonságos és fájdalommentes kezelést eredményez.

Az arcfiatalító kezelés nem tabu többé

Ma már számtalan celeb, sztár és híresség vállalja nyilvánosan is, ha valamilyen szépészeti beavatkozáson vagy fiatalító kezelésen vett részt. Magyarországon is számos neves művésznő, énekesnő és műsorvezetőnő adta már nevét az arcfiatalítás népszerűsítéséhez. Az arcfiatalítás elkötelezett hívei közé tartozik Udvaros Dorottya, Vándor Éva, Schell Judit, Horváth Éva, Balázs Klári, Nyertes Zsuzsa, Rost Andrea, Ungár Anikó, Zoltán Erika, Rubint Réka, Dér Heni és Epres Panni is.

Az arcfiatalító kezelés előnye, hogy gyors és látványos eredményt hoz, műtéti bevatkozás nélkül, hiszen precízen meghatározhatóak a fókuszpontok és mélységek. A pontosan szabályozható működésnek köszönhetően felhasználóbarát kezelést tesz lehetővé és 12-féle kezelési területet közül is választhatunk. Alkalmazhatjuk arcfiatalításra, non-invazív liftingez, bőrfeszesítéshez, bőrfiatalításhoz, szemöldök és állvonal emeléshez, valamint periorbitális és nasolabiális ránccsökkentésre is. A kezelések végén pedig egy magabiztos, határozott és fiatalos tekintet fog visszanézni ránk a tükörből!