Ki ne ismerné a dolgos hétköznapokban a fáradtság érzését? Ezen minden egyes ember átmegy, hogy szinte már olyan fáradt, hogy este csak bedől az ágyába, és minden kihagyja őt békén. Még szegény párja is, mert már sajnos hozzá sincs ereje és energiája.

Szerencsére van rá jó megoldás, ugyanis rengeteg pároknak szóló feltöltő élményt lehet már kikutatni az interneten. Hemzsegnek az ilyen szolgáltatók, akik egy kis pénzért páros harmóniában részesítik a hozzájuk betérőket. Persze nem kell nagyon komplex dologra gondolni, elég csupán a legalapvetőbb kedveskedés is a megfáradt kedvesünknek.

Egy relaxáló masszázs például felettébb jótékony hatású lehet a nap végén, vagy a hétvégi programba beiktatva. Főleg, hogy a legtöbb masszázs szalonban, legyen az nyugtató, vagy akár Thai masszázs szalon, már vállalnak páros kezelést is. Ilyenkor egyszerre foglalkoznak mindkét emberrel, és közben beszélgethetünk, de csak pihenhetünk is szerelmünk mellett jólesően.

Ma már nem is kerül olyan horror összegekbe ez a fajta kényeztetés, mint pár évvel ezelőtt, de azért érdemes megválogatni a szalont és a masszőrt is, hogy biztos kellően hozzáértő kezekben legyünk mindketten.

Vásárolni nem csak a nők szeretnek 

Bizony igencsak elcsépelt sztereotípia, hogy a férfiak unják a ruha, cipő és egyéb kiegészítő vásárlásokat. Az erősebb nem képviselői is előszeretettel mennek már be egy-egy jól hangzó márka boltba, ha nem is ruhát, de cipőt, műszaki terméket, órát nézegetni egészen biztos. Egybe lehet kötni a plázázást egy randevúval simán, hiszen ilyenkor is lehet kompromisszumot kötni.

Ha a férfi hajlandó végig járni minimum 10 ruhaboltot szeretett hölgye kedvéért, akkor a hölgynek is illik betérni párjával a műszaki cikkes, vagy sport boltba nézelődni. Lehet, hogy mindkét félnek tartogatnak meglepetést ezek a plázázások.

Volt már rá példa, hogy a szerelmesek együtt mentek fodrászhoz, vagy épp kozmetikushoz is. A magukra kicsit is igényes urak is szoktak járni arckezelésre néha napján, még ha nem is olyan sűrűn, mint a hölgyek. Ilyen kozmetikázásra is mehetünk nyugodtan együtt, hiszen miközben szenvedünk a pattanásoktól való megszabadulás közepette, szoríthatjuk kedvesünk kezét is.

Edzőterembe is mehetünk együtt, hiszen a páros edzések nagyon szórakoztatóak tudnak lenni. De akár otthon is tornázhatunk együtt, a YouTube-on millió ilyen páros edzéses videó található, és így legalább biztosak lehetünk benne, hogy mindketten fittek és egészségesek leszünk.