Ultrashape: zsírbontás és karcsusítás

Ultrashape: zsírbontás és karcsusítás

Ki ne szeretne tökéletes alakot vagy ki ne kívánná azt, hogy megszabadulhasson végre a felesleges zsírpárnáitól? Sokan azonban nem mernek problémájukkal orvoshoz fordulni vagy egyszerűen félnek a plasztikai beavatkozásoktól.

Ez természetes, mivel a sebészeti eljárások fájdalommal, kockázattal és hosszú, kínkeserves gyógyulási idővel járnak. Számukra kínál alternatív, de mégis eredményes megoldást az UltraShape zsíroldás technológia. Ezt az eljárást plasztikai sebészek tervezték, így teljesen biztonságos és hatékony módja a zsíreltávolításnak. Az Ultrashape terápia egyaránt alkalmazható férfiak és nők esetén is, hiszen gyorsan nyújt látványos eredményt. A kezelések azonban minden esetben személyre szabottan történnek, ezért minden esetben egy szakmai, orvosi konzultáció szükséges az elején.Alkalmazási lehetőségek

  • Hely is egyéni zsírpárnák eltávolítására
  • Olyan elhízott alak esetén, ahol a torna és a fogyókúra már nem segít
  • Kórosan elhízott páciens esetén, ahol látványosan csökkentheté a körfogat (kezelésenként 2-5 cm).

Zsírbontás nagy energiájú ultrahanggal

Az UltraShape technológia a nagy energiájú, fókuszált ultrahanggal képes elérni a látványos eredményt, köszönhetően a zsírsejtek és a zsírdepók méretének látványos csökkentésének. Az Ultrahangos zsírbontás sérülés- és fájdalommentesen képes a zsírsejtek sejtfalának szétrepesztésére, ezáltal azok számának végleges csökkentésére, így azonos hatás érhető el vele, mint a zsírleszívással. A szétroncsolt és szétfolyósított triglicerideket (zsírokat) és zsírsejteket a test képes önmaga, természetes úton felbontani és a metabolizációs mechanizmusa által eltávolítani azt.

Hány alkalom javasolt a kezelés tartós eredményéhez?

A zsírbontásos terápia már 2-3 hét alatt is látványos eredményhez vezet, de alkalmazása kúraszerűen javasolt és páciensenként eltérő ideig tarthat.

UltraShape, a tökéletes testformáló eljárás

Az UltraShape az első klinikailag is igazolt hatású testformáló eljárás, amely műtétmentesen képes látványos és hosszan tartó eredményeket garantálni. A kúraszerű alkalmazása során a zsírszövetek vastagságának csökkentésével a testméret is arányosan csökken. A koncentrált ultrahang segítségével szétfolyósított zsírsejtek biztonságosan, természetes úton távoznak a testből. Egy-egy terápia során, átlagosan 2 centiméteres körfogat csökkenés is megvalósítható, a kezelések számának növelésével pedig ez a szám megtöbbszörözhető.